Ponudba

Catering

Del naše ponudbe je tudi vrhunski catering, ki ga pripravimo v sodelovanju s priznanimi ponudniki cateringa pri nas.

V mirni in tihi naravi vam pripravimo tudi vse potrebno za svečane poroke ali večje osebne dogodke in praznovanja.

Poskrbimo tudi za ostale različne dogodke kot so: poslovna srečanja, zabave zaključenih družb, simpoziji, sprejemi, seminarji, konference, obletnice, rojstne dneve, plese, veselice in protokolarne dogodke.

Degustacije vin

Degustacije vina potekajo v čudovitem domačem ambientu posestva Krakovo. Sodoben objekt v starem duhu, vas bo prijetno razvajal.

Nudimo degustacijo vrhunskih vin, 3 mirnih in 6 penečih vin. Poleg vam postrežemo s prigrizki, domače salame znanih zmagovalcev Salamijade v Sevnici. Postrežemo vam lahko tudi z raznimi sirnimi namazi. K degustaciji naših priznanih vin se nadvse priležejo tudi suhi krhlji domačih jabolk. Jabolka so Bio pridelana, brez škropiv, sorte Topaz.

Za več informacij in proste termine se lahko obrnete na nas na številko 041 690 136 ali pa nam pošljete povpraševanje in z veseljem vam bomo v čimkrajšem času odgovorili.

Poslovna darila

V naši trgovini je poleg priznanih vin, domačih salam, možno kupiti tudi okusne domače sire, priznane sirarne Podpečan iz Galicije pri Žalcu. Pohvalimo se lahko s siri raznih okusov: s papriko, čilijem, poprom, orehi ali česnom.

V programu poslovnih daril smo oblikovali darilne embalaže. Posebne kartonske darilne embalaže ter lesene embalaže za 3 litrske penine, ki so čudovito darilo za posebne priložnosti. Embalaže so primerne za 2, 3 in 6 penin ali pa 1 penina in kozarec.

Polnilnica za vino

Od pomladi 2010 je klet bogatejša še za novo najsodobnejšo avtomatsko polnilno linijo za vino, priznanega italijanskega proizvajalca. Primerna je za polnjenje steklenic vseh dimenzij.

Zasnova avtomatske polnilnice zahteva le enega človeka, saj je rokovanje z njo dokaj enostavno. En sam delavec lahko streže stroju, napolni do 4.000 steklenic dnevno. Steklenice napolni, nalepi etiketo, spakira v kartone in le-te naloži na paleto in pripravi za odvoz.

Za termine in vsa vprašanja v zvezi s polnitvijo ali najemom polnilnice se obrnite na 041 690 136 ali na pošljite povpraševanje.

 

 

Prijava

Ste pozabili geslo?