Peneča vina

Penina Valentina rose polsuho-suho

Bogastvo sort chardonnaya, modrega pinota in laškega rizlinga je jamstvo za visoko kvaliteto osnovnega vina; preudaren in sodoben izbor šampanjskih kvasovk za sekundarno vrenje vina v steklenicah pa pogojuje bogastvo, šarm, mladost in svežino penine Valentina. Mlada in šarmantan je tudi njegova hči Valentina, po kateri ima penina ime. Temperatura serviranja: 6-8°C.

Dodaj v košarico polsuho Dodaj v košarico suho

Penina Valentina polsuho-suho

Bogastvo sort chardonnaya, modrega pinota in laškega rizlinga je jamstvo za visoko kvaliteto osnovnega vina; preudaren in sodoben izbor šampanjskih kvasovk za sekundarno vrenje vina v steklenicah pa pogojuje bogastvo, šarm, mladost in svežino penine Valentina. Mlada in šarmantna je tudi njegova hči Valentina, po kateri ima penina ime. Temperatura serviranja: 6-8°C.

Dodaj v košarico polsuho Dodaj v košarico suho

Penina Valvasor Rumeni muškat

Polsuha penina. Znameniti slovenski učenjak, zemljepisec in zgodovinar Janez Vajkard Valvasor je zaslovel s svojimi deli, med katerimi izstopata Slava Vojvodine Kranjske v štirih debelih zvezkih (1689) in obsežna razprava o Cerkniškem jezeru, zaradi katere so ga angleški učenjaki izvolili za člana svoje akademije (Royal Society). Valvasor je v 17. stoletju vandral tudi po sevniških krajih in spoznaval vinsko kulturo prebivalcev. Tradicija, odličnost, mladost in svežina te penine, se po Valvasorsko prepletajo v harmonijo okusa. Temperatura serviranja: 6-8°C

Dodaj v košarico

Penina Valvasor polsuho-suho

Znameniti slovenski učenjak, zemljepisec in zgodovinar Janez Vajkard Valvasor je zaslovel s svojimi deli, med katerimi izstopata Slava Vojvodine Kranjske v štirih debelih zvezkih (1689) in obsežna razprava o Cerkniškem jezeru, zaradi katere so ga angleški učenjaki izvolili za člana svoje akademije (Royal Society). Valvasor je v 17. stoletju vandral tudi po sevniških krajih in spoznaval vinsko kulturo prebivalcev. Tradicija, odličnost, mladost in svežina te penine, se po Valvasorsko prepletajo v harmonijo okusa. Temperatura serviranja: 6-8°C

Dodaj v košarico polsuho Dodaj v košarico suho